Takit netistä

Kevyesti topatussa syystakissa ei tule kylmä talvipakkasillakaan. Mikäli talviaikaan työnnän vaunuja räntäsateessa, niin vettähylkivä takki onkin kyllä nappiostos. Ongelmat alkoivat viimeistään mutta vaiheessa, kun takkien päällismateriaalin kyllästysaineet olivat kuluneet, eivätkä vesi enää päässyt helmeilemään takin pinnasta pois.

Mahtavin takki etsinnässä

weekdaylla käsitettiin olevan aivan mieletön lyhyt nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta ja mustilla nahkahihoilla mut pikainen sekä sellanen vähän biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois ehkäpä sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia.

Parka on rento päällystakki, joten tän kanssa yhdistetään miellyttäviä ja helppoja vaatteita. Pusakka toimii loistavasti myös paitana. Ei toisin sanoen mitään kaljasaavinpeittoja, linjattomia villakangaspalttoita. Kuvatessani mieleen tulvi se musiikki, mitä siinä kuuntelimme, jota mieheni minulle toi. Kolme muotikautta putkeen miesten muoti ei ole liikkunut askeltakaan eteenpäin.

Ota mallia Givenchyn mallistosta. Sunnuntaina lämpötila käsitettiin olevan +13 sekä sadekuuroja saatiin vuorokauden kuluessa useampia. Hypistele kangasta. Tyylikkyyttä keleistä huolimatta. Lanka on vähän tweed. Minusta tulisi hyvä itsensäpaljastelija – eihän takin alla olevilla vaatteilla ole oikeesti mitään virkaa? Molemmat rotsit ovatkin miesten sampleja Holiday 2012 -mallistosta.

Takki : takit.fi : netistä

Helmiä, timantteja, värejä, muotoja…valinnan varaa riittää. Farkkuhaalarit ovatkin tehneet uutta tuloaan jo parina syksynä ja tänä vuonna ne valloittavat täydellä teholla. Vielä viimeisen perjantaina istuin paljasvarpain tuubitopissa nurmikentällä East Riverin rannalla. Suuret rintaneulat ovatkin kaulusten ohella näkyvä lohko tämän tovin pukeutumista. Yritin haroa syksyn tarjontaa, vain mielestäni mikään ei oikein nappaa täysillä. Kipparitakki on kovin monikäyttöinen, sillä tämä käy sikäli housujen kuten hameen seuraksi.