Tag Archives: Vihreä Kahvi

Vihreä kahvi vastauksia

Vihreä kahvi on saavuttanut kamalan suosion painonpudottajien keskuudessa ympäri maailmaa, jotta se onkin luonnollinen vaihtoehto useille muille laihdutusvalmisteille. Tämä inspiroi toisia tutkijoita tekemään syvempiä tutkimuksia vihreästä kahvista. Vihreys nimessä ei viittaa kahvin väriin, ainoastaan siihen että ne ovat paahtamattomia papuja sekä lisäksi he on luomuviljeltyjä elikkä siinä mielessä tämä onkin orgaanista.

Rasvaa huuhdellaan pois koko kehosta. Vaikutuksia onkin useita: -yleinen jaksaminen lisääntynyt. Kofeiini, jota onkin kahvissa, ja muutamissa teelaaduissa vieläkään huimasti kahvia enemmän, lieventää mobilisoimaan rasvoja, eli yhdistettynä kalorivajeeseen pystyy vähän tehostaa laihtumista.

Kapselit on täysin kasviperäisiä tuotteita, eikä kapselin kalvo pidä sisällään liivatetta. Olen ihastunut! Uudet kapselit auttoivat pudottamaan 10 kg kuukaudessa jokaista ihmistä, jonka onkin käyttänyt näitä. Kahvi onkin myös miedon makuista, mikä tähden se sopii monelle. Tulokset on sekavia. Lingzhiä pidetään perinteisesti uutteena, jonka voikin lieventää verensokeriarvojen sekä kolesterolin hallinnassa, ja vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää.

Vihreä kahvi ja terveys

Sen ansiosta elimistö käyttää kehoon kertynyttä rasvakudosta.Ravintolisävalmisteen säännöllinen käyttö lieventää vähentämään rasvakudosta 15-30%. Syö päivällä kevyt lounas ja vältä turhaa rasvaa ja sokeria. Luonnon oman kofeiinin, guaranan kutsutaan nopeuttavan aineenvaihduntaa ja antavan lisäenergiaa. Tästä seuraa, niin että ei pystyy syödä rasvaista ruokaa, ellei halua viettää vatsanväänteisenä vessassa koko aikaa, elikkä lääke pakottaa muuttamaan ruokailutottumuksia sekä siitä seuraa laihtuminen.

Vihreän kahvin käyttö onkin helppoa. Niillä on tutkitusti suotuisa vaikutus painonhallintaan. -nälänhallintakin parantunut. Ihmiset jatkavat monesti syödä niidä vain yhden purkin verran, jolloin mahdolliset haittavaikutukset jäävät (onneksi) huomaamatta. National Library of Medicine julkaisi vuonna 2012 vihreästä kahvipapu-uutteesta tehdyn placebokontrolloidun kaksoissokkotutkimuksen.

Vihreä kahvi edistää terveyttä

Vihreä Kahvi –kapseleiden kofeiinipitoisuus onkin erittäin matala (15 mg/kapseli). Näin lihominen pysähtyy. Kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa tutkijat vahvistivat uusien kapselien tehokkuuden ja löysivät, mitä aiheuttaa sikäli äärimmäisen nopeaa laihduttamista. Tutkimuksen julkaisemisen kuluttua vihreästä kahvipapu-uutteesta tuli ylivoimaisesti USA:n myydyin painonhallintavalmiste.

Vihreä Kahvi
Vihreä kahvi tuntuu olevan perinteinen ihmeterveystuote, mikä tehosta ei oo ainakaan vieläkään näyttöä. Koska vihreästä kahvista onkin olemassa käytössä ainoastaan yksi tutkimus, sen tutkiminen tarkkaan onkin tosiaan tärkeää.

Mistä ostaa vihreä kahvi

Tuotteen pitäisi vähentää näläntunnetta ja vapauttaa sitä avustuksella laihtumaan. Ihmisten kokemukset ovat hyvin ristiriitaisia, sekä messissä on selkeästi markkinointimiesten kirjoittamia kommentteja, arvosteluja ja asiasta kertovia sivuja. Se inspiroi muita tutkijoita tekemään syvempiä tutkimuksia vihreästä kahvista. Kuukaudessa paino voi nimittäin pudota pelkän vihreän kahvin vaikutuksesta jopa 5-10 kg.

Vihreä Kahvi

Koska tämä hajoaa korkeassa lämpötilassa, sitä ei löydy paahdetusta mustasta kahvista. En harrastanut liikuntaa, mutta laihduin! Ne ovatkin totaalisen turvallisia. Laihduttajan Vihreä Kahvi vähentää näläntunnetta ja helpottaa syömään vähemmän ja pienentämään annoskokoja.

Kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa tutkijat vahvistivat uusien kapselien tehokkuuden sekä löysivät, mitä tuottaa sikäli erittäin nopeaa laihduttamista. Valmisteen käyttö on helppoa – ei tarvitse keittää kahvia (sen pavut ovat hyvin kovia), riittää ainoastaan muistaa ottaa tabletteja.

Vihreät kahvipavut ovat eräs tutkituimmista ainesosista tämän hetken laihdutusvalmisteiden markkinoilla ja vihreä kahvi on saavuttanut kamalan suosion laihduttajien keskuudessa edullisen hintansa, ilmeisen hyvien tulosten ja vähäisten sivuhaittojen vuoksi. Tällainen osa kofeiinia piristää turvallisesti keskushermostoa, edistää keskittymiskykyä sekä vähentää väsymystä.

Vihreä kahvi kysymykset
Vihreä kahvi onkin maultaan pehmeä ja mieto, jonka johdosta se maistuu myös monelle, jotka eivät normaalisti juo kahvia. Kahvipapuja kuivatetaan auringossa sadonkorjuun jälkeen kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu sekä aukeaa.

Suositusannos on 1-2 kuppia päivässä. Laihdutusvaikutuksen myös, vihreään kahviin sisältyvällä CGA-hapolla on bakteereja tappava vaikutus (se toimii erinomaisesti nielutulehduksen hoidossa), tämä alentaa verenpainetta ja pienentää selluliittia. Tuotteen väitetään tasoittavan verensokeria ja hidastavan sokerin imeytymistä ravinnosta elimistöön. Illalla sinulle todennäköisesti riittää pienempi päivällisannos kuten ennen.