Tag Archives: Sähkötupakkaa

Sähkötupakka – pelko vai positiivisuus?

Patruuna sisältää e-nesteen tankin sekä suukappaleen joista höyryä imetään. Lain mukaan sähkötupakkaa pystyy käyttää joissa vaan, myös paikoissa missä tupakointi on kielletty. Tutkimukset ovatkin osoittaneet, niin että sähkötupakkaa käytettäessä uloshengitysilma on jopa pelkästään vesihöyryä. Hänen mielestään meneillään on ihmiskoe, joka tulokset nähdään vasta kymmenien vuosien kuluttua.

Painoa sekä pituutta on normaalisti vähän lisää kuten tavallisella tupakalla. Ajan mittaan sähkötupakkaan siirtymällä säästää erittäin merkittävästi. Jotta nestapatruunan koostumus höyrystyy tarvitaan sähkötupakkaan oikeastaan höyrystäjä, jota kutsutaan myöskin atomisoijaksi. Suurin ero tupakan ja sähkötupakan välillä onkin maku, minkä vaatii hieman totuttelua, sähkötupakka jahka ei maistu pahalle vain hyvälle, silti mansikalle, Mikäli olet 18 vuotta täyttänyt etkä oo raskaana ja haluat lopettaa tupakoinnin, ehdottomasti sähkötupakka.

Mutta ongelma on näiden markkinointi nuorille viihdetuotteena. Sähkötupakasta  ei ole julkaistu tarpeeksi luotettavia tutkimuksia, jotta tätä saattaisi joutuu täysin turvallisena. Laki ei rajoita sähkötupakan käyttöä, höyryttely onkin laillista myöskin tupakointikiellon alaisissa paikoissa. Olipa puhdistustapa mikä ainoastaan, juttu kannattaa alottaa pyyhkimällä silti talouspaperilla atomisaattorin sekä akun väliset kierteet.

Sähkötupakka – uhka vai positiivisuus?

Tupakointikielto koskee tupakkatuotteiden polttamista taikka käyttämistä, vaan ei sähkötupakoita. Vaikka teollisuusyritysten kiinnostus tuoteideaa kohtaan käsitettiin olevan tuolloin melko laajamittaista, ei tuote ikinä saavuttanut sarjatuotantovaihetta, sekä tämä hävisi julkisuudesta vuoden 1967 kuluttua. Lopettamiseen kandee käyttää joko nikotiinikorvaushoitoa, mikä on tutkitusti tehokasta eivätkä ole hyvinvoinnille haitallista, taikka tupakastavieroituslääkkeitä.
Sähkötupakka on vieläkään melko nykyaikainen homma, eli siitä saa hyvin kehitettyä keskustelua baareissa, kahviloissa vai kaduilla. Akku kestää käyttämisestä riippuen useammasta tunnista muutamaan päivään, joka jälkeen se käy asettaa laturiin. Akkua saatetaan ladata verkkolaturilla tai tietokoneen usb-portin avulla. Tämän lisäksi havaittiin, niin että patruunoiden nikotiinitasot eivät vastanneet ilmoitettuja.

Sähkötupakka verkosta

Olen silti seurannut muiden sekakäyttöä ja siihen onkin itänyt ajatus, jotta voisin neuvoa, miten sähkösavukkeella saadaan mahdollisimman aito vaikutelma ja kokemus. Tällainen kansalaistottelemattomuus on ainoastaan hyvä asia: sähkötupakka ja nikotiinia sisältävät nestepatruunat on auttaneet monia pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, eli perusteet rajoituksille on järjenvastaisia.

Sähkötupakka hinta

Ehkä vastaisuudessa myyjien liioittelevat lupaukset laitteiden kestosta ovat silti totta. Sähkötupakan akkuja, niin kuten kaikkien muidenkin tuotteiden akkuja, ei suositella jätettäväksi lataukseen ilman vartiointia. Olet varmaankin jo nähnyt, miten tupakat on hävinneet näkyvistä kauppojen hyllyiltä. Sähkötupakan täytyy olla todella vaaratonta ja harmitonta jospa tää on se argumentti, minkä sosiaali- ja terveysministeriön virkamies valtakunnallisessa mediassa haastateltuna valitsee perusteeksi sen kieltämiselle.

Kun tankki on asennettu sekä koko härpäke kasassa saat aloitta käyttämisen. Täydellä latauksella se on 4.2 volttia sekä minimilatauksella 3,4 volttia. Terveyden kannalta sähkötupakka on turvallisempi vaihtoehto verrattuna tupakkaan.

Sähkotupakka toimii

Voit valita erimakuisia tupakoita jotka jäljittelevät eri tupakkamerkkejä tai saat nauttia toisen muassa kahvin, vaniljan, mansikan, limen, suklaan vai silti mentholin mausta. Sen päässä on pieni LED-valo, jonka markkeeraa savukkeen tulipäätä. Nikotiinia sisältävä sähkötupakka onkin edullisempi ratkaisu tupakoitsijalle jahka taas nikotiiniton versio saattaa olla ratkaisu henkilölle, joka haluaa lopettaa tupakoinnin täsyin.

Poistaako sähkötupakka analogisen tupangin?

Alla onkin kuva jonka selventänee asiaa hieman. Samalla valtio menettää verotuloja meneteystä kaupasta ja kansalaisten palkoista. vaatteisiin. Vesihöyry pitää sisällään myöskin nikotiinia, jos henkilö käyttää nikotiinia sähkötupakassaan.

Sähkötupakka netistä

Höyrystäjä on normaalisti laitteen pienin määrä sekä metallia, jahka taas ampulli on useimmiten muovista tuotettu. Yksi akku pystyy kestää mallista ja käyttämisen määrästä riippuen useista tunneista aina useisiin päiviin. Sosiaali- ja terveysministeriön hallitusneuvos Ismo Tuominen sanoo, niin että Suomen virallisessa tupakkapolitiikassa suhtaudutaan kielteisesti sähkötupakkaan.

Sähkötupakka huonoksi keuhkoille

Englannin kieliset termit ovat atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, mihin nestemmäinen aine on imeytetty, liitetään höyrystimeen niin, jotta pumpuli koskettaa vastusta) ja tank joten säiliö. Honkanen emuloi, jotta tupakkalaki pätee sähkötupakoihin vaan mainontakiellosta.