Tag Archives: Sähkötupakka

Sähkötupakka vertailu

Yleisimmät sähkötupakat koostuvat kolmesta osasta. Yleisesti ottaen pienikokoisissa aloittelijoille suunnatuissa laitteissa akunkesto onkin merkittävästi pienempi kuin suurikokoisissa vähemmän kessua muistuttavissa malleissa. www.nicopoint.fi . Sähkötupakka onkin elektroninen laite, mikä koostuu akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Mikäli kyseessä onkin tankki, patruuna onkin tarkoitettu kertakäyttöiseksi ja on näin ollen jo valmiiksi täytetty.

Viranomaiset eivät tienneet, minkämerkkisestä sähkötupakasta käsitettiin olevan kyse. 1.1.2012 voimaantulleen lakipykälän mukaan tupakkatuotteiden ja röökin jäljitelmien esilläpito on kiellettyä. vanilija, sikari, kiivi, sitruuna, minuttu jne. Hänellä on mahdollisuus etsiä vahingonkorvauksia. Toimiiko se todellisen savukkeen tavoin? jep sekä ei, vain kokeilemalla niihin harvoin käy pettymäänkään.

Sähkötupakka

Kun verrataan sähkötupakkaa muihin lopetustuotteisiin, niin onnistumisprosentti on huikean paljon korkeampi kuin kilpailevilla tupakoinnin lopettamiseen valmistetuilla tuotteilla. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee hyvin koko päivän. WHO ei sentään sulje pois mahdollisuutta, jotta sitä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa tupakoinnin lopettamisessa, jospa tieteellinen tutkimus sikäli selkeästi osoittaa.

Vesihöyry pitää sisällään myös nikotiinia, jos ihminen käyttää nikotiinia sähkötupakassaan. Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, siinä markkinat tuotteelle on nykyään kovin nuoret eli kilpailun seasta löytyy merkittävästi erilaista yrittäjää. Lääkelaitos on päättänyt niin että sähkötupakan sisältämä nikotiini onkin lääkeaine täten tämän myymiseen tarvitaan asianmukainen lupa. Nikotiinittomat sähkötupakat sisältävät vaan vesihöyryä, propyleeniglykolia ja erilaisia aromeita antamaan makua.

Patruunaan lisättävä aine on propyleeni-glykoli-pohjaista sekä sitä onkin tutkittu melko laajasti. Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kannattaa melkein aina tilata jokin suosittu aloituspaketti, jonka sisältää laturin, monia akkuja sekä höyrystäjiä sekä parin tankin testaamista varten.

Vastusta lämmitetään, tällöin sama liuos, jota käytetään teattereissa sekä konserteissa savukoneessa, höyrystyy sekä sitä vedetään kuin vanhanaikaisen röökin savua. Onko sähkötupakan käyttäminen vaikeaa?  Sähkötupakan käyttäminen onkin erittäin iisiä.

Sähkötupakka – kauhu tai apukeino?

Siinä ei käytetä lainkaan tulta sekä tämän vuoksi siitä ei myöskään lähde myrkyllisiä savuja omiin keuhkoihin taikka kanssaolijoiden haisteltavaksi. Höyrystimien isoin ongelma onkin mielestäni ollu tämä, että he vuotavat. Riippuvuutta aiheuttavista aineista se pystyy pitää sisällään vaan nikotiinia, joka prosenttimäärä onkin säädeltävissä.

Tiesitkö jotta tupakanpoltolle on olemassa vaihtoehto joka vaikutuksesta voit pitää kaikki tupakanpolton hyvät puolet vain kuluttua eroon haitoista? Sähkötupakka imitoi jopa täydellisesti röökin, piipun taikka sikarin polttoa mutta karsien samalla jokainen negatiiviset vaikutukset pois. Ajan aikana, monien latauskertojen kuluttua patteri pienenee käyttökelvottomaksi kuin kaikkien muidenkin akuilla toimivien laitteiden. Sähkötupakkaa käyttäessä ihmiskehoon ei myöskään imeydy tupakan sisältämiä tuhansia myrkkyllisiä aineita.

Sähkötupakka on tuskin näin negatiivinen

Molempien käyttö onkin kokemusten mukaan iso apu tupakoinnin lopettamisessa. Lisäksi suosittelen ostamaan kaupasta jonka onkin suomeksi sillä näistä kaupoista saa useimmiten myöskin suomenkielistä hyötyä tarvitaessa sähkötupakan käyttöön, sekä melkein aina myöskin mahdolliset huolto ja takuu asiat pyritään hoitaa suomeksi.

Käytännössä katsoen pyritään puhua myyntikiellosta, silloin kaupasta ostaminen ilman hintatietoja ja tuotekuvia on jokseenkin haastavaa. Huono lähtökohta mallin valintaan onkin kysyä joka sähkötupakka on halvin. Yhdysvaltain ruokien ja lääkkeiden turvallisuutta valvova virasto FDA (Food and Drug Administration) onkin listannut propyleeniglykolin ”Generally Recognized as Safe” –listalle, joten suomeksi sanottuna turvallisiksi luokiteltuihin aineisiin. Sähkötupakasta hyötyvät myöskin röökaajan kanssaihmiset, jotta sähkötupakan käyttö ei altista muita suomalaisia passiiviselle tupakoinnille ja tän haitoille.
Sähkötupakan suosio onkin parin kuluvan 12kk aikana kasvanut paljon. Sähkötupakka onkin vaikka ollut avuksi jo tuhansien Suomalaisten tupakoinnin lopettamisessa. Tuote ei sisällä suurinta osaa tupakan haitallisista aineista, vaan tämäkään ei tarkoita, että ei esimerkiksi nikotiini olisivat hyvinvoinnille haitaksi. injektionesteissä, ihon- ja hiustenhoitotuotteissa, humektanttina tupakassa, valmisruuissa, sisätilojen savukoneissa, juomaveden jäänestoon, hammastahnoissa.

Joissakin malleissa onkin koristeena jopa led-valo, joka esittää savukkeen tulipäätä. Sähkötupakan turvallisuus on puhuttanut käynnissä olevan aikoina, sekä erityisesti Suomen viranomaistaho suhtautuu sähkötupakointiin hyvin kielteisesti. Akkuja onkin sekä automaattisia, jotka antavat virtaa, jahka sähkötupakkaa hengitetään, niin että katkaisimella varustettuja, mitkä syöttävät virtaa höyrystimelle vaan katkaisinta painettaessa.

PG onkin ilmeisesti puhtaampaa sekä se on yleisimmin valjastettu. Sähkötupakoita on poltettu miljardeja kertoja, emmekä ole koskaan kuulleet vastaavasta. Tavallisessa tupakoinnissa juuri savun messissä tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Kun akku on ladattu voit liittää sen takia höyrystäjän sekä nestepatruunan.

Sähkötupakka vahvistukseksi terveydelle

Tyyppinumeroinnissa 2 ensimmäistä numeroa merkitsee akun halkaisijaa ja 2 seuraavaa pituutta millimetreissä, lopussa nolla ei mitään. Koska laitteiden terveysvaikutuksista on toistaiseksi vähän informaatiota sekä tuotteiden laadussa on huomattavaa vaihtelua, kuluttajia kehotetaan asiassa varovaisuuteen.

DSE-901 sekä DSE-801 jotka olivat aikoinaan hyvinkin suosittuja peruslaitteita vain vielä ominaisuudet eivät enää riitä kilpailemaan uusien laitteiden kanssa. On yleensä riski ottaa uusia tuotteita, minkä myötä ei tiedetä riittävästi, Paavola linjaa. On hyvin tiedossa kuinka tavallisen tupakan tuhannet ainesosat on elimistölle haitallisia, sekä aiheuttavat mm.

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

Paketeissa käy mukana laturi, monia akkuja ja atomisaattoreita, ja muutama nestesäiliö. jne. Kokemuksen pitäisi vastata aika lailli todellista tupakkaa. Tämän lisäksi sähkötupakka sisältää propyleeniglykolia ja luonnollisia aromiaineita. Ongelmana on, että nestemmäinen aine vuotaa jopa kaikissa toteutuksissa.

Akkua saatetaan ladata verkkolaturilla tai tietokoneen usb-portin avustuksella. Automaattista, röökin tavoin käytettävää mallia etsivälle suosittelen yhä yllä mainittua DSE-901 e-savuketta vaan napilla varustettu manuaalinen Joye510 päihittää kaiken tässä siis kokoluokassa sikäli höyryn määrässä kuin kurkkutuntumassakin. Tosin sähkötupakkaa pystyy ostaa nikotiinilla höystettynä, jolloin se toki addiktoi sillä missä tupakkakin.

Sähkötupakka http://www.sähkötupakka.eu on yleistynyt kotimaassa viime 12kk aikana sekä tämä trendi onkin saanut muun muassa ravintoloitsijat ja kahvilan pitäjät pohtimaan sähkötupakkaa tarkemmin. Netistä sähkötupakan ostaminen on äärimmäisen iisiä vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan niin kuten en puhu minäkään. Paketit sisällään pitävät käyttöohjeet, vain voit hyvin pärjätä sähkötupakan kokoamisesta vailla ohjeitakin. Samaan aikaan Saksassa pohditaan kyseisen laitteen laillistamista ja sen valjastamista tupakkariippuvuuden hoitoon.

tulee polteltua enää perinteistä syöpäkäärylettä. Sähkötupakan http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu käyttö muistuttaa paljon normaalin röökin käyttöä. Sähkötupakan isoin osa onkin patteri, toinen vastapuolisko on patruuna ja tämän lisäksi höyrystäjä saattaa olla oma osansa. Moni tahtoo sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta – jolloin kääntöpuolena onkin yleensä lyhyempi akun kesto.

Sähkötupakka hinta

Erona onkin se, että vesihöyry ei ole hyvinvoinnille vaarallista, että tämä ei sisällä klassisen tupakan tavoin vaarallisia kemikaaleja.