Sähkötupakka vertailu

Yleisimmät sähkötupakat koostuvat kolmesta osasta. Yleisesti ottaen pienikokoisissa aloittelijoille suunnatuissa laitteissa akunkesto onkin merkittävästi pienempi kuin suurikokoisissa vähemmän kessua muistuttavissa malleissa. www.nicopoint.fi . Sähkötupakka onkin elektroninen laite, mikä koostuu akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Mikäli kyseessä onkin tankki, patruuna onkin tarkoitettu kertakäyttöiseksi ja on näin ollen jo valmiiksi täytetty.

Viranomaiset eivät tienneet, minkämerkkisestä sähkötupakasta käsitettiin olevan kyse. 1.1.2012 voimaantulleen lakipykälän mukaan tupakkatuotteiden ja röökin jäljitelmien esilläpito on kiellettyä. vanilija, sikari, kiivi, sitruuna, minuttu jne. Hänellä on mahdollisuus etsiä vahingonkorvauksia. Toimiiko se todellisen savukkeen tavoin? jep sekä ei, vain kokeilemalla niihin harvoin käy pettymäänkään.

Sähkötupakka

Kun verrataan sähkötupakkaa muihin lopetustuotteisiin, niin onnistumisprosentti on huikean paljon korkeampi kuin kilpailevilla tupakoinnin lopettamiseen valmistetuilla tuotteilla. Tällaisella suurikapasiteettisella akulla polttelee hyvin koko päivän. WHO ei sentään sulje pois mahdollisuutta, jotta sitä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa tupakoinnin lopettamisessa, jospa tieteellinen tutkimus sikäli selkeästi osoittaa.

Vesihöyry pitää sisällään myös nikotiinia, jos ihminen käyttää nikotiinia sähkötupakassaan. Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, siinä markkinat tuotteelle on nykyään kovin nuoret eli kilpailun seasta löytyy merkittävästi erilaista yrittäjää. Lääkelaitos on päättänyt niin että sähkötupakan sisältämä nikotiini onkin lääkeaine täten tämän myymiseen tarvitaan asianmukainen lupa. Nikotiinittomat sähkötupakat sisältävät vaan vesihöyryä, propyleeniglykolia ja erilaisia aromeita antamaan makua.

Patruunaan lisättävä aine on propyleeni-glykoli-pohjaista sekä sitä onkin tutkittu melko laajasti. Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kannattaa melkein aina tilata jokin suosittu aloituspaketti, jonka sisältää laturin, monia akkuja sekä höyrystäjiä sekä parin tankin testaamista varten.

Vastusta lämmitetään, tällöin sama liuos, jota käytetään teattereissa sekä konserteissa savukoneessa, höyrystyy sekä sitä vedetään kuin vanhanaikaisen röökin savua. Onko sähkötupakan käyttäminen vaikeaa?  Sähkötupakan käyttäminen onkin erittäin iisiä.