Sähkötupakka – kauhu tai apukeino?

Siinä ei käytetä lainkaan tulta sekä tämän vuoksi siitä ei myöskään lähde myrkyllisiä savuja omiin keuhkoihin taikka kanssaolijoiden haisteltavaksi. Höyrystimien isoin ongelma onkin mielestäni ollu tämä, että he vuotavat. Riippuvuutta aiheuttavista aineista se pystyy pitää sisällään vaan nikotiinia, joka prosenttimäärä onkin säädeltävissä.

Tiesitkö jotta tupakanpoltolle on olemassa vaihtoehto joka vaikutuksesta voit pitää kaikki tupakanpolton hyvät puolet vain kuluttua eroon haitoista? Sähkötupakka imitoi jopa täydellisesti röökin, piipun taikka sikarin polttoa mutta karsien samalla jokainen negatiiviset vaikutukset pois. Ajan aikana, monien latauskertojen kuluttua patteri pienenee käyttökelvottomaksi kuin kaikkien muidenkin akuilla toimivien laitteiden. Sähkötupakkaa käyttäessä ihmiskehoon ei myöskään imeydy tupakan sisältämiä tuhansia myrkkyllisiä aineita.

Sähkötupakka on tuskin näin negatiivinen

Molempien käyttö onkin kokemusten mukaan iso apu tupakoinnin lopettamisessa. Lisäksi suosittelen ostamaan kaupasta jonka onkin suomeksi sillä näistä kaupoista saa useimmiten myöskin suomenkielistä hyötyä tarvitaessa sähkötupakan käyttöön, sekä melkein aina myöskin mahdolliset huolto ja takuu asiat pyritään hoitaa suomeksi.

Käytännössä katsoen pyritään puhua myyntikiellosta, silloin kaupasta ostaminen ilman hintatietoja ja tuotekuvia on jokseenkin haastavaa. Huono lähtökohta mallin valintaan onkin kysyä joka sähkötupakka on halvin. Yhdysvaltain ruokien ja lääkkeiden turvallisuutta valvova virasto FDA (Food and Drug Administration) onkin listannut propyleeniglykolin ”Generally Recognized as Safe” –listalle, joten suomeksi sanottuna turvallisiksi luokiteltuihin aineisiin. Sähkötupakasta hyötyvät myöskin röökaajan kanssaihmiset, jotta sähkötupakan käyttö ei altista muita suomalaisia passiiviselle tupakoinnille ja tän haitoille.
Sähkötupakan suosio onkin parin kuluvan 12kk aikana kasvanut paljon. Sähkötupakka onkin vaikka ollut avuksi jo tuhansien Suomalaisten tupakoinnin lopettamisessa. Tuote ei sisällä suurinta osaa tupakan haitallisista aineista, vaan tämäkään ei tarkoita, että ei esimerkiksi nikotiini olisivat hyvinvoinnille haitaksi. injektionesteissä, ihon- ja hiustenhoitotuotteissa, humektanttina tupakassa, valmisruuissa, sisätilojen savukoneissa, juomaveden jäänestoon, hammastahnoissa.

Joissakin malleissa onkin koristeena jopa led-valo, joka esittää savukkeen tulipäätä. Sähkötupakan turvallisuus on puhuttanut käynnissä olevan aikoina, sekä erityisesti Suomen viranomaistaho suhtautuu sähkötupakointiin hyvin kielteisesti. Akkuja onkin sekä automaattisia, jotka antavat virtaa, jahka sähkötupakkaa hengitetään, niin että katkaisimella varustettuja, mitkä syöttävät virtaa höyrystimelle vaan katkaisinta painettaessa.

PG onkin ilmeisesti puhtaampaa sekä se on yleisimmin valjastettu. Sähkötupakoita on poltettu miljardeja kertoja, emmekä ole koskaan kuulleet vastaavasta. Tavallisessa tupakoinnissa juuri savun messissä tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Kun akku on ladattu voit liittää sen takia höyrystäjän sekä nestepatruunan.