Category Archives: Hypoxi

Hypoxi

Tunsin vihdoinkin oloni mukavaksi ja itsevarmaksi omassa kehossani – Päivi Mitä tuloksia näit – ja tunsit – 12 käyntikerran jälkeen? Olin reippaan innoissani siitä, jotta olin onnistunut vähentämään senttejä joka puolelta kehostani, paitsi rinnoista.

Yhteensä senttejä silloin lähtikö jotain -35 cm, ei siis yhdestä kohdasta, vain yksittäinen vyötärömitta käsitettiin olevan – 7cm sekä tämä yksi reisi -5,5 cm että aika huomattavasti kyllä ja näkyi kyllä. Kun Hypoxi asu on puettu päälle, vempele rupee toimia ja aloittaa hieronnan sinun (okei, minun) ongelma-alueilla. Koska siinä oli koko matkan tosi paksut reidet ja laihtui koko ajan vahviten ylävartalosta, vielä HYPOXIn päästä sai ehkä ekaa kertaa reisistä kunnolla jotakin pois jotta tämän HYPOXIn päästä alkoi vielä näyttää se vatsanseutu kunnolla pienemmältä ja muodokkaammalta, samoin kuin jalat kun yritin niitäkin zoomailla.

Vyötäröstä lähti kolme senttimetriä ja reisistä 1,5. HYPOXI röökata tehokkaasti sisäelinrasvaa sekä poistaa selluliittia. Kilomäärää tosin voisi veikata kiinteytyneen olemuksen perusteella suuremmaksikin. Hypoxi on turvallinen sekä luonnonmukainen menetelmä rasvanpolttoon. Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon.

HYPOXI ei kiellä mitään ruoka-aineita. Kenelle Hypoxi sopii mielestäsi parhaiten? Kenelle tahansa, jolla on ongelmia kohdistetun painonpudotuksen kanssa, tai niille, joilla on vammoja, eivätkä lenkkeily sen tähden oo mahdollista painon pudottamiseksi. Vaihtelevaa yli- sekä alipainetta hyväksi käyttäen HDC jeesaa saavuttamaan kiinteämmän ja kauniimman ihon. Tutkimustulokset sekä kehut on aika maireita, vaan hinta ei niinkään.

Voit tottakai rauhassa harrastaa kevyttä liikuntaa niinä päivinä, tällöin et tulee HYPOXIssa. Minun täytyi kohdistaa painonpudotus alavartalooni, että mahtuisin kunnolla pukuuni. Tällaista mussutusta en tietenkin normaalisti harrasta, mutta joskus vain tekee hyvää syödä herkkuja…

Hypoxi on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä

Nyt ehkäpä osaan kuvitella, miltä perunasta vaikuttaa kiehua kattilassa 😉 Sellainen kuplinta kävi jahka sillä vakuumissa makoilin ja puvussa olevat kuplat kupluttelivat vaihtelevan ylä- ja alapaineen vaikutuksesta. HYPOXI-laitteissa käytettävä paine vastaa teholtaan luonnollista ilmanpainetta esimerkiksi vuorilla (noin 1600 metrin korkeudella) vai sateen alla (noin 1.6 metrin syvyydellä). Myös nestettä kertyy jolloin elimistöön.

Painoa tärkeämpi mittari on vaikka vatsan, lantion ja reisien alueelta lähtevät sentit.