Laihdutus keinot

Ota kuminauhojen päistä kiinni sekä vedä nauhoja alaspäin. Monen onkin harmittava uskoa intuitiivisen dieetin vapauttavaan kertomaan. Kyse saattaa olla tästä, että näitä ei tule ostettua kaupasta. Yhtenä päivänä viikossa tämän sijasta voi syödä aivan mitä tahtoo sekä sikäli huomattavasti kuten haluaa. Lihavat lapset juovat normaalisti huomattavasti virvoitusjuomia ja syövät korkean glykeemisen kuorman ruokia.

Hyvä laihdutus

Aika tylyt vastaukset sain ja tunsin itseni aivan tyhmäksi. Toisaalta kun aloitin laihduttaa ns. Nyt minkä kymmenes 9 -18-vuotias suomalainen lapsi on lihava. On oikeesti tyytyväinen itseesi sellaisena kuten olet sekä se tarkoittaa sitä, että jos sinulle yhtäkkiä tuotaisiin pilleri, mikä ottamalla saisit menettää silmänräpäyksessä ylipainonsi vailla mitään sivuvaikutuksia tai rahanmenoa tms.

Masennuitko? Älä turhan, sinulla ei oikeesti ole kiire mihinkään. Mitä laihduttamiseen tulee, se onkin puhdasta matematiikkaa. silloin kun tähän onkin päästy, neuvoo Woxnerud tekemään 15-25 minuutin lenkin jonka päivä. Laihduttamalla oikein saat saada tämän unelmiesi vartalon ja olla itseesi sekä ulkonäköösi tyytyväisempi kuten koskaan. Tutkimusten mukaisesti paino nouseekin miehillä jopa kolme ja naisilla melkein neljä kiloa vuoden pidä sisällään tupakoinnin lopettamisesta.

Kuvittele, että syöt silti 150gramman lihapihvin tai vaihtoehtoisesti korvapuustin, niin kumman kuluttua tulee nopeammin nälkä? Kylläisyyden tunne perustuu pitkälti sen takia, niin että proteiinit pilkkoutuvat melko vähitellen vatsassa ja tasaavat aterian jälkeistä verensokerin nousua.

Laihdutus

Ja noin toimien ei kun päivittelemään ottamiaan määriä, nauraen moittimaan heikkoa luonnettaan koko mässäämisen aiheuttajana ja taas nykyaikainen annos tiikerikakkua lautaselle! VLCD (erittäin niukkaenerginen dieetti) onkin kokeiltu sekä tutkittu painonhallintakeino, mitä onkin käytetty lihavuustutkimuksissa sekä sairaaloissa ympäri maailmaa.

Laihdutus kevyesti

Lounaalla syön korkeintaan yhden perunan, leipää en ota kuten keittojen kanssa yhden palan. Osatavoitteet voivat olla ravitsemukseen sekä liikuntaan liittyviä laadullisia tavoitteita, eivät pelkästään kilomääriä. Etsi kaveri jonka haluaa myös pudottaa painoa ja vertailkaa laihdutusmenetelmiänne. Kun tämä sujuu helposti, saattaa ruveta kokeilemaan vauhdin lisäämistä, intervalleja vai monenlaisia lisätehoa tuovia varusteita.Iltalehti kertoi maanantaina alle 20-vuotiaasta naisesta, jonka laihdutti puolessatoista vuodessa 73 kiloa.

“Kun se kerran toimii Jennifer Anistonilla sikäli kyllä tän täytyy toimia minullakin!” Tähän päättömyyteen pitää tulla loppu! Kirjoitan tässäpä sekä parissa seuraavassa kirjoituksessa laihdutuksen tärkeimmistä periaatteista ja kulmakivistä ja avaan hieman tätä “mustaa laatikkoa”.